Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся скоростна кутия за 155 1.7

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся скоростна кутия за 155 1.7

Задравейте браточки, пак съм аз. Преди време ви бях писал че 2-рата предавка стърже, а сега върви на скапвне (почти не влиза).Майстора каза че трябва или да я ремонтираме, но няма чсти или да си купя направо друга кутия от някоя морга.Интересува ме колко ще ми стува една кутия и ако някой има нещо в наличност да заповяда.Приемам оферти. Модела е 155 TS 1.7сс

Re: Търся скоростна кутия за 155 1.7

Първоначално публикувано от Bojidar Dobrev
    Задравейте браточки, пак съм аз. Преди време ви бях писал че 2-рата предавка стърже, а сега върви на скапвне (почти не влиза).Майстора каза че трябва или да я ремонтираме, но няма чсти или да си купя направо друга кутия от някоя морга.Интересува ме колко ще ми стува една кутия и ако някой има нещо в наличност да заповяда.Приемам оферти. Модела е 155 TS 1.7сс
    миналата седмица един приятел продаде една точно такава за 300лв. Аз от него си купих комплект дясно вътрешно каре с полуоски. Доста запазени бяха, предполагам, че и със скоростната кутия беше така.
    AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
    Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Working...
    X